2012. február 21., kedd

Haldorádó Aroma Tuning - Nagy amur - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az etetőanyagok, pelletek, kukoricák hatalmas sikerén felbuzdulva, valamint a horgászok kérésének eleget téve jelentettük meg azokat a speciális aromákat - flakonba zárva -, amelyek a nevükben megegyező etetőanyagok íz- és aromavilágát is meghatározzák. Ezekkel az aromákkal meghökkentő módon fokozhatjuk, és a többszörösére növelhetjük etetőanyagunk csalogatóhatását. De rendkívül jó a széttört és főtt (áztatott) magvak, sőt a pelletek aromásítására is. Egy flakon aroma 5-10 kg etetőanyag megízesítésére és aromásítására alkalmas. A folyadékot a száraz etetőanyagra, kukoricapogácsára, vagy a bekeveréshez szükséges vízhez önthetjük. Készíthetünk vele túlaromásított, etetőkosárba szánt keveréket is. Ekkor kis mennyiségben is meghökkentő lesz a csalogatóhatása!
Haldorádó Aroma Tuning Nagy Amur sötétzöld színű, tömény kevert aroma. Az etetőanyag tesztek során vált világossá, hogy az amur mennyire jól reagál a nyári meleg vizekben a különböző zöldfűszerek keverékéből alkotott aromákra. Akik nem kedvelik ezeket a fűszereket, azok elé egy erős, tömény illat tárul a flakon kibontásakor, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem nekünk készül, valamint, hogy a célhalunk az AMUR, aki pedig pont ezekre „ bukik”. Ebbe az aromába áztatott magvakkal vagy ezzel bekevert etetőanyagokkal, garantáltan az etetésünkre tudjuk csalni a torpedótestű növényevőket. Ennek az aromának is a gyümölcscukor szirup a hordozó anyaga, így egy fűszeres, ugyanakkor édes ízű terméket vehetünk kézbe. Az aroma a Haldorádó etetőanyag családból a Nagy Amur, a Red Tuning pelletek közül szintén a Nagy Amur, valamint az azonos nevű üveges kukoricával megegyező ízvilágú.
Licit tartalma 50ml haldorádó aroma csavaros flakonban.
 Több termék egyidejű postázására egy csomagban van lehetőség, ezzel jelentős postaköltség takarítható meg!
AZ UTALÁSRA 1 HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE! AMENNYIBEN A VEVŐ EZEN IDŐN BELÜL NEM FIZET, A TERMÉKET ÚJRA MEGHIRDETEM, A VEVŐT PEDIG A TOVÁBBI AUKCIÓIMBÓL VÉGLEGESEN KIZÁROM. A LICIT UTÁN A VATERA AUTOMATIKUS E-MAILT KÜLD, AMIRE MINDENKITŐL VÁROM A VÁLASZT.
KAPCSOLATFELVÉTEL LEHETŐLEG E-MAILBEN. TELEFONON NE KERESSENEK, MERT FEJBŐL SEM A SZÁMLASZÁMOMAT SEM A POSTAKÖLTSÉGET NEM TUDOM.
Kizárólag postai úton való értékesítésre van lehetőség előre utalás után!
25. 000 Ft egyidejű vásárlás felett átvállalom  a teljes postaköltséget!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 09:45
. Haldorádó Aroma Tuning - Nagy amur - Jelenlegi ára: 1 Ft