2011. szeptember 29., csütörtök

Antik Zsolnay leveses tál - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a képeken látható szép antik Zsolnay porcelán levesestál
Termékeim között antik tömör tölgy hálószoba garnitúrát, régi rádiókat prototípusokat is, Art-deco tálalót, Militáriát, antik csipke terítőket, fényképezőket és még rengeteg mindent talál! Kérem nézze meg a többi termékeimet is.
 
Kérem utaláskora megjegyzés rovatba tüntesse fel a nevét, és a vásárolt terméket.
Amikor a vételár és a postaköltség megérkezik a számlámra, onnantól számítva 2 napon belül postázok..
 
Személyes átvétel nincs!
 
Posta és Postaköltség: A Magyar posta díjszabása szerint avagy megbeszéltek szerint  futár.
Alkalmanként az ár változik. Ez függ a tárgy milyenségétől is, /törékeny, nem törékeny. /
Hány rétegbe kell csomagolnom, mennyi töltőanyag kell a dobozba, hogy ne törjön össze a postán.
 
Valamint T. Vatera felhasználók! A Postáig hiába is próbálom, de még mindig nem tudok el levitálni, sem oda teleportálni termékeket, valamint a doboz, a bélés, a ragasztó, még nekem sincs ingyen. Tehát ha egy csomagra, vagy levélre, ha 100 vagy ne adj Isten 200Ft. - ot ráteszek. Ezt levélben, amikor megírom a postaköltséget, úgy is közlöm, mennyibe fog kerülni. Utána viszont kíméljenek a megjegyzésektől. Mint pl. amikor egy zsebórát postáztam buborékos boríték + ajánlva, és ezért 500Ft postaköltséget kértem,   értékelésnél a következőket kellett olvasom, -„ A termék rendben, de a postaköltségért majdnem a dupláját kérte. ” Elnézést, de ha 500Ft megviseli a családi kasszát ne Vaterázzon.
 
A küldés helye, avagy a feladó:. Több településen van raktárom, nagyrészt nem pestről küldök. De ez a postaköltséget mivel BELFÖLD, nem módosítja. Az ilyen észrevételeket is, „ Nem Pestről küld!!! ” változatosabbnál változatosabb helyekre, ha kérhetem. Köszönöm!
 
Valamint, mert itt még nincs vége a tanmesének. Licit előtt kérdezzen!   Ha nem tud magyarul, fogadjon tolmácsot! Vagy ha így sem fogja fel, a feltételeimet akkor egy  csodadoktort, aki agyat műt a koponyájába. Ha az van írva, hogy Posta, akkor még aukció zárás után sem fogok személyesen átadni semmit!
 
Aukció zárás után, ha Öné a nyerő licitaz azt jelenti, hogy Ön nyerte meg. Utána fizetni kell! És küldöm a terméket. Nem utólag kérdezgetni. De ha már
Licitált és nyert, miért kell bujkálni? Senkinek nem vettem még a fejét, azért, ha megkeresett emailben, még ha azzal is, hogy nem tart igényt a termékre.
Sőt lejárat előtt licittörlést is lehet kérni. Tehát nem bujkálni, tudom manapság már nem divat tetteinkért vállalni a felelősséget, de ilyen minimális szinten, 0% veszteséggel jár.
 
Kérem a termék megnyerése után egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot!
 
Kérem az utalást a leütéstől számított 2 héten belül rendezze, mivel, ha semmilyen megkeresés nem történik (bujkálás)  negatív értékelés mellett visszateszem a terméket.
 
 
 
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 16:00
. Antik Zsolnay leveses tál - Jelenlegi ára: 5 500 Ft